XI. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál 2016.05.14-15.

XI. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál Hungarikumok kiállítása és vására

  2016. május 14-15-én (Pünkösdi hétvége) kerül megrendezésre a XI. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál, Hungarikumok kiállítása és vására. Tavalyi évben több mint 25.000 látogatót vonzott Magyarország legnagyobb ágyaspálinka fesztiválja, melyet ezúton is köszönünk a résztvevőknek.

  A rendezvény első napján fellép Újszilvásról a Rozmaring Nyugdíjas Klub, a Kerekerdő Óvoda lelkes csoportjai és a Református Általános Iskola diákjai. Lesz Zumba Fitness László Tündével és csapatával, akik a Jászságból érkeznek, és ismét fellépnek színpadunkon a Ceglédi Relevé Tánciskola növendékei. A délutáni programsorozat megnyitója, a Magyar Pálinka Lovagrend és az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend felvonulásával veszi kezdetét. Követi őket Dupla KáVé és Köteles Cindy, Jolly & Suzy, Peat Jr. feat & Gina, lesz brazil szambashow és sikerült meghívnunk a 20. jubileumi koncert turnéját tartó Hooligans zenekart, akik az esti élő nagykoncertet adják. RETRO VIDEO DISCO-val fokozza az esti hangulatot Dj. Yoko és Dj. Ócsai (Bütyök).  
  A rendezvémy 2. napján, élő zenés gyermekműsort biztosítunk a családoknak, a tavalyi nagysikerű Alma koncerten felbuzdulva a RépaRetekMogyoró Együttes közreműködésével.
Ebben az évben is a vasárnapi programok szervezője és támogatója a RISKA (Alföldi Tej Kft.) lesz, színes programokat biztosítva a fesztiválra érkezőknek. Itt lesz velünk Kis Grófo és zenekara, Retro Machos (Kefír & Csordás Tibi), a szintén 20 éves Kozmix, Dj. M, Sterbinszky és Dj. Dominique.

  A szervező Bolyhos és Fia Bt. idén is készül újdonságokkal: bővül a vidámpark egy 30 méteres körhintával, a gyerekeknek pedig „gyerekszigetet” hozunk létre.
  A Hungarikum sátor kiállítói lesznek: JárvásKft. (savanyúság), ZolAnd Kft. (kézműves csokoládé), Napkirályfi (fűszerpaprika, 100% gyümölcslevek), Tápió-vin Kft. (borászat) és Újszilvásról a Palotás Pálinka (Aranyablak Kft.), Szilváshús Kft., Bertók Méhészet és a Bolyhos Pálinkafőzde. 
 
Gazdag programunk kezdő időpontjait tekintsék meg plakátunkon. Fesztiválunkon várjuk Önöket szeretettel!

Jelenleg 0 db termék van a kosárban!
Kattintson ide a felíratkozáshoz
Hírlevél

Hírlevél szövege