Gyereknapi meseerdő - Glamping Piknik, Síkfőkút-Noszvaj, 2016. 05. 29.

Gyereknapi MeseErdő


  2016. május 29-én Síkfőkúton a Tóréten szeretettel várjuk azokat a családokat, akik a Gyereknapon zsibvásármentes, valódi együttlétre vágynak. Folyamatosan töltjük az oldara a rendezvénnyel kapcsolatos információkat!

  A program különlegessége, hogy a szomszédban zajlik a GLAMPING PIKNIK 3.0 a Nomád Hotelben, ezért a gasztromán családok a legjobb helyek legjobb fogásait kóstolhatják végig itt helyben. A programon való résztvétel regisztrációhoz kötött! 

  Megnyitjuk a nyarat Magyarország első glampingjében, a noszvaji Nomád Hotel vadregényes kertjében, és ebből az alkalomból örömünnepre várjuk a természet és a gasztronómia szerelmeseit.
Ki ne szeretne  barátokkal ejtőzni egész nap a szabadban, miközben a parázson illatozva sülnek a fantasztikus ételek, csicseregnek a madarak a zöldellő erdőben, és a háttérből táncra csábító zene szól?
 
  A glamping (glamorous camping) egy színes és szélesvásznú élmény a természet ölelésében, elfelejtve a hagyományos kempingezés kellékeit. Kényelmes fotelekben ülve falatozunk, és csipkés terítős asztalokon jégbe hűtött házi szörppel és pezsgővel, fröccsel ünnepeljük az életet.
  Az idei év piknikjének egyik fő attrakciója lesz, hogy átadjuk az ország -tudomásunk szerint- első és eddig egyetlen konténerházát, amelybe a program ideje alatt kedvezményesen tudnak foglalni az érdeklődők!
  A házigazda Nomád Hotel mellett, a vendéglátók: Rosinante Sílusos Vidéki Szálloda***Szigetmonostorról, Babka Budapest (Nemesvölgyi Attila), a Palkonyha Palkonyáról, az Erhardt Étterem Sopronból, Egerből a Macok Bisztró és a Pláne a konyha, a borokról Bolyki Jani és Kovács Nimród borászok gondoskodnak. Az érdeklődők a piknik ideje alatt folyamatosan közlekedő szafari-buszos kiruccanásokon vehetnek részt, amely során megismerkedhetnek festői kis falucskánkkal, és bepillantást nyerhetnek még a hivatalos megnyitás előtt álló Csendülőbe, ahol a házigazda dr. Csernus Imre saját pörkölésű Depresso kávéját és borait is megkóstolhatják.

  A szabadban készült finomságokon kívül nemcsak kényelmes sátrakkal, kockás pléddel és pöttyös labdával várjuk a vendégeinket, hanem egy mini piaccal is, ahol a környék válogatott sajtjait, lekvárjait és szörpjeit, kézműves termékeit lehet megkóstolni és megvásárolni!
 
Ezen a napon igazán különleges lesz minden, hiszen május 29. Gyereknap is! Ezért a szomszédos Tóréten gyereknapi MeseErdőbe várjuk a kalandos kedvű gyerekeket és szüleiket, hogy mindannyian átélhessék milyen az, amikor a meséknek mi magunk vagyunk a főhősei.

A BELÉPÉS DÍJTALAN, AZONBAN A HELY BEFOGADÓKÉPESSÉGE KORLÁTOZOTT, EZÉRT REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES. Regisztrálni lehet 2016. május 9-én, hétfőtől
AZ ALÁBBI HONLAPON:
WWW.NOMADHOTEL.HU

Jelenleg 0 db termék van a kosárban!
Kattintson ide a felíratkozáshoz
Hírlevél

Hírlevél szövege