Itt az esküvői szezon!

Itt az esküvői szezon!
 
         Leginkább a tavaszi, nyári hónapok az esküvők időszaka. A legtöbb pár már egy éven át készül a nagy napra, de olyanok is vannak, akik néhány hónap alatt szervezik meg a ceremóniát. Ám az is előfordul – főleg azoknál a jegyeseknél, akik szűk családi, baráti körben ünneplik életük nagy napját – hogy néhány hét leforgása alatt szerveznek meg mindent. Az esküvő megszervezése sok teendővel jár.
         Miután megtörtént a leánykérés és sikerült eldönteni az időpontot indulhat is a szervezés. A megfelelő ruha legalább annyira fontos eleme az esküvőknek, mint a helyszín kiválasztása. A párok akár egy évvel az esküvő előtt lefoglalják a helyeket. Miután megegyeztek az anyakönyvezetővel, jöhet is az ara és a vőlegény civódása az étel és itallapon, a dekoráción, a programokon, a táncon, a zenén és még mi egyéb máson ezzel is bevezetve őket a házasélet „titkaiba”. Tapasztalataim szerint sok esetben az ara veszi át az irányítást, és dönt a szépérzéket igénylő kérdésekben, mint a dekoráció.

         Manapság újra hódít a virág és a lufi dekoráció. Színeiben és pompáiban a krémszínűtől az erős liláig bármilyet választhatnak a párok. Sokan kedvelik kombinálva a kettőt, a lufiból készített virágformákat.

         Ekkor viszont ocsúdik fel általában a vőlegény, hogy ő is szeretne valami szépet, és ha lufi virág van, akkor bizony legyen tűzijáték. Természetesen a gondos helyszín kiválasztásakor már ügyelni lehet erre is, ugyanis csak a hely tulajdonosát kell megkérdezni használható e tűzijáték a területén. A megerősített válasz után kiválasztható és megvásárolható olyan tűzijáték, ami egész évben, engedélymentesen felhasználható és mit ne mondjak egyáltalán nem kicsi és csak úgy pukkantgat, de ha mégis valami nagyobb és egészen ünnepélyesre vágynak a párok az is megoldható. A pirotechnikai szolgáltató az egész engedélyezési menetet elintézi, sőt látványtervez, figyelembe veszi a terület adottságait és
kihasználhatóságát.

         Üzenem, a vőlegényeknek (és pároknak is) ne hagyják magukat és igenis legyen tűzijáték, ha azt szeretnék, mivel ez az ő nagy napjuk is!


Jelenleg 0 db termék van a kosárban!
Kattintson ide a felíratkozáshoz
Hírlevél

Hírlevél szövege